Način poručivanja

Detoks program kašastim sokovima možete poručiti putem telefona na 063/202 604, SMS-om na isti broj ili preko porudžbenice na sajtu kao i emailom na dietlinefit@gmail.com najkasnije 2 dana unapred.

Ukoliko nam šaljete SMS sa porudžbinom, molimo Vas da ostavite svoje puno ime i prezime, broj telefona na koji Vas možemo kontaktirati, broj paketa koji želite da poručite i koje brojeve šejkova.

Isporuka je besplatna na teritoriji celog Beograda, u vreme kada Vama odgovara u periodu od 8h do 12h za poručene paket od 6 ili 7 ukusa, ili više šejkova po Vašem izboru.

Ukoliko poručujete za 2 ili više dana, Vaš program će sadržati 2 ili više isporuka, obzirom da su naši proizvodi pripremaju na dan kada ćete ih konzumirati.

Detox šejkovi su najbolji i najdelotvorniji za organizam kada su sveži i trebalo bi ih konzumirati istog dana ili najkasnije sutradan. Veoma je važno da ih čuvate u frižideru na temperaturi do 4C. Mi garantujemo za njihovu svežinu 48h od dana dostave, jer ne sadrže nikakve aditive, arome, konzervanse ili pojačivače ukusa.
Nakon isporuke, nismo odgovorni za proizvode koji se pokvare usled neodgovarajućeg načina čuvanja. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa isporukom, molimo Vas da nas odmah kontaktirate.

Naručivanjem i potvrdom porudžbine, potvrđujete da prihvatate uslove pod kojima se ovaj proizvod obezbedjuje, uključujući garanciju da je šejk svež tačno 2 dana od dana prijema.

Novac se ne vraća nakon potrvde prijema porudžbine.

Nakon potvrdjene porudžbine, isporuka se može otkazati do 24h pre datuma isporuke ili pomeriti za drugi datum.

Search

Close menu